Bra hudkrämer för höst och vinter

Solkrämer för höst och vinter

Höst och vinter förknippar vi ofta med löv i vackra färger som sedan täcks av vita snötäcken, sommarens islatte som byts ut mot varm choklad, värmeljus, mysiga filtar och andra faktorer som gör att vi även kan njuta av de kyligare årstiderna. Tyvärr innebär det även hos de flesta en torrare och tråkigare hud. Så fort temperaturen sjunker och vindarna tilltar så förvandlas vår annars så fina och fuktberikade hy till en något mer matt och ibland till och med fläckig.

Det positiva är att du kan göra något åt det! Med rätt fuktkräm kan du förhindra att din hy förvandlas till något du inte trivs med.

I detta inlägg presenterar vi fyra väldigt bra krämer som kan rädda din hud från de kalla temperaturerna och bevara sin fukt och naturliga lyster.

Kiehl's Ultra Facial Cream

Kiehl’s Ultra Facial Cream

Kiehl’s Ultra Facial Cream funkar väldigt bra på känslig hud, är parfymfri och absorberas snabbt av huden.

Huden känns inte fet efter att krämen applicerats. Mångas favorit under höst och vinter och som även funkar bra under smink.

 

Neutrogena Hydro Boost Gel-Cream

Neutrogena Hydro Boost Gel-Cream är en oljefri fuktcreme med gel-konsistens som snabbt och effektivt återfuktar huden.

Lämplig för känslig hud och funkar jättebra under sminket. Har man även problem med akne så rekommenderar vi denna produkt.

 

 

Neutrogena Hydro Boost Face
Belif True Cream Moisturizing Bomb

belif The True Cream Moisturizing Bomb

belif The True Cream Moisturizing Bomb är en lätt fuktcreme med gel-liknande känsla som absorberas snabbt av huden utan lämna oljiga spår efter sig.

Fungerar bra i kombination med smink och lämpar sig väl för dig med känslig hud. Många som provat lovordar denna produkt!

CeraVe Moisturizing Cream

CeraVe Moisturizing Cream är en väldigt bra återfuktande creme till både ansikte och kropp. Lämnar en lite oljig hinna men bidrar samtidigt till en mjuk och silkeslen hud.

Fungerar jättebra för både vuxna och barn och för känslig hud. Kan ofta hittas i lokala affärer och apotek till ett relativt lågt pris. Bästa budgetval!

 

 

CeraVe Moisturizing Cream

Ta hand om er hud under de kommande kalla månaderna och tipsa gärna ifall ni har andra produkter som borde finnas med på denna lista.

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas publikt.