Skydda ditt barn med rätt solkräm i sommar

Skydda ditt barn med rätt solkärm i sommar

Detta inlägg handlar inte om vilken solkräm som är bäst i test, kanske inte ens bäst överhuvudtaget utan snarare rekommendation på solkräm som är snäll mot ditt barns hud, skyddar ordentligt i solen och som absorberar snabbt.

La Roche-Posay Anthelios (Dermo-Kids/Hydrating Lotion/Wet Skin) – SPF50+

Den absoluta favoriten hos oss är solkrämerna från La Roche-Posay. De passar barns känsliga hud och klarar vatten och sand med bravur. Solkrämerna är oparfymerade och absorberar snabbt på både torr och våt hud. För den som är intresserad av innehållsförteckningar så kan man reagera på att solkrämen innehåller alkohol som vanligtvis torkar ut huden, men utan denna tillsats hade krämen varit mycket mer oljig och lämnat feta spår på huden. Detta kan man enkelt kompensera genom att applicera en fuktgivande kräm ifall huden känns torr och irriterad.

La Roche-Posay Anthelios solkrämer

La Roche-Posay Anthelios

Köper ni endast en solkräm för ert barn i sommar så är det denna ni ska ha ifall ni frågar oss! Men givetvis har ni säkert tips på andra solkrämer som också förtjänar att omnämnas, lägg gärna en kommentar här nedan mer ert tips i så fall. Var försiktiga men glöm inte njuta av solen och värmen! 🏊☀️😎

Lämna en kommentar

Din e-post adress kommer inte att visas publikt.